Ett matbord av trä med 4 trä pallar och ett fönster framför. På bordet finns det blommor och en kaffekopp.

Välkommen att hyra din lägenhet hos oss!

Att bo i en hyresrätt är ett smidigt alternativ för dig som vill vara flexibel och leva i en bekymmerfri miljö.

Vi ser till att alla våra hyreslägenheter håller en standard i världsklass. Men vi stannar inte där. Utöver ett modernt boende lägger vi stor vikt på att säkerställa att du som hyresgäst har tillgång till hög service – bekymmersfritt och alltid tillgängligt.

Genom åren har vi utvecklat en rad olika projekt, områden och hyresrätter. Nedan finner du några av våra färdigställda samt pågående projekt.

Fördelar med hyresrätt

Det finns många fördelar med att bo i en hyresrätt. Varje månad har du en förutsebar boendekostnad, som är oberoende av faktorer som ränta och avgifter.

Du behöver heller inte oroa dig om något går sönder i lägenheten. Skulle exempelvis spisen, kylskåpet eller något annat som är en del av bostaden gå sönder, är det hyresvärden som tar hand om det.

Att bo i en lägenhet handlar inte bara om bostaden i sig, utan även om omgivningen. Vi lägger stor vikt på att skapa en attraktiv omgivning med utemiljöer att trivas i. Det innebär även att all skötsel gällande gröna ytor, växter, gångvägar med mera sköts av hyresvärden med jämna mellanrum.

Det är inte bara lägenheten som ingår i hyran – utan allt kring den. Du behöver inte oro dig om underhållsarbete och reparationer. Istället har du mer tid för andra, mer intressanta ärenden och aktiviteter. Kort sagt, att bo i en hyresrätt är smidigt.

Hyresrätter hos Slättö

Vi erbjuder uthyrning av befintliga hyresrätter så väl som intresseanmälan i kommande projekt.

För att ta del av dessa hyresrätter kan du göra en intresseanmälan på det enskilda projektet. Vid en intresseanmälan får du framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum och annan projektrelaterad information.

Modal Trigger