Renderingsbild utifrån på ett flerbostadshus.

Köp din bostadsrätt av oss!

Runtom i Sveriges tillväxtområden utvecklar vi trivsamma och personligt utformade lägenheter som kombinerar hållbarhet med prisvinnande arkitektur.

Vi utvecklar våra bostäder efter en enkel grundprincip - att alltid skapa långsiktiga värden och hög upplevd kvalitet för våra kunder och samarbetspartners. På så vis bygger vi både dagens och framtidens boende.

Nedan hittar du våra pågående projekt.

Inre Hamnen – Norrköping

Försäljning pågår

Inre Hamnen blir en attraktiv destination för Norrköpingsbor och besökare med både stadsmässiga och rekreativa miljöer samt ett boende som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil.

 

Läs mer
Rendering av flerbostadshus i Inre Hamnen.

Silhuetten – Stockholm

Försäljning pågår

I Silhuetten planerar Slättö och Sveaviken Bostad för ett stadskvarter med 206 bostadsrätter och 13 bokaler. Utgångspunkten är att skapa väldisponerade bostäder där engagemang, kreativitet och innovation tillåts växa i en inspirerande miljö.

Läs mer
Rendering av flerbostadshus Silhuetten.

r:2 – Helsingborg

Slutsålt

Nu växer det nya Helsingborg så det knakar. Där Ringstorp är som grönast och charmigast skjuter nya kvarter upp med generösa utblickar mot några av södra Sveriges vackraste vyer.

 

Läs mer
Inomhus bild från sovrum tillhörande Sundprojekt Polaris

Uppsala Puls – Uppsala

Slutsålt

I snabbt expanderande Uppsala växer en ny inspirerande stadsdel fram med bostäder, handel, service, campuskaraktär och park- och naturområden i ett toppläge några minuters cykeltur från Uppsala centrum.

 

Rendering av flerbostadshus i Uppsala.

Körsbärsparken – Nykvarn

Slutsålt

Välkomna till Körsbärsparken mitt i Nykvarns centrum. Här kommer ni bo mitt i ett nytt och fräscht centrum som kommer erbjuda mysiga butiker, caféer, restauranger, bra serviceutbud, utmärkt kommunikation till Stockholm och ett blommande körsbärstorg.

 

Inomhusbild från ett vardagsrum i en liten lägenhet i Nykvarn.

Futura – Lund

Slutsålt

I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram. Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer.

 

Rendering av flerbostadshusen Parkhem Futura.
Modal Trigger