Lediga lägenheter i  Mariefred

Bild på en större byggnad utifrån i Mariefred

Hyra lägenhet i Mariefred

Välkommen till Mariefred – en dynamisk idyll i hjärtat av Mälardalen som har något att erbjuda för alla.

Mariefred är en charmig småstad där du kan promenera genom små gränder med pittoreska hus, besöka Gripsholms slott och njuta av det breda utbudet av restauranger.

Här finns gott om möjligheter till naturliga upplevelser. Du kan paddla längs Marviksleden, cykla på Näckrosleden eller testa fiskelyckan i Mälaren. För den äventyrlige finns även möjlighet att prova på turridning i vildmarken.

Strängnäs kommun erbjuder närhet till Mälaren och unika naturområden mitt i den snabbt växande Mälardalsregionen, vilket ger goda förutsättningar för människor i alla skeden av livet att hitta sin drömboende.

Hyr lägenhet i Mariefred via Slättö

Om du vill hyra lägenhet i Mariefred kan du hitta din nya hyresrätt hos oss. Vi utvecklar och förvaltar hyresrätter i Mariefred och många andra populära orter i hela Sverige. Kika bland våra kommande projekt eller befintliga lägenheter och skicka in en intresseanmälan redan idag. För Mariefred hämtar vi in intressenter och skickar ut erbjudanden sporadiskt om vi får in någon ledig lägenhet.

Har du frågor kring uthyrningsprocessen eller övriga frågor kring Mariefred är du varmt välkommen att kontakta oss på uthyrning@slatto.se 

Modal Trigger