Lediga lägenheter i  Malmköping

Område med flerbostadshus och parkering i Malmköping.

Hyra lägenhet i Malmköping

Malmköping är en liten pärla som ligger vackert belägen i hjärtat av Sörmland. Med sin charmiga småstadskänsla och omgivande grönska är Malmköping en drömdestination för alla som söker en lugn och avkopplande tillvaro.

Staden är fylld med historiska sevärdheter och kulturella upplevelser. Här finns bland annat det populära Malmköpings hembygdsmuseum, där du kan utforska stadens historia och lära dig om dess rika kulturarv. För den som är intresserad av konst och design är Malmköping också hem för flera kreativa ateljéer och gallerier.

Malmköping är Flen kommuns näst största tätort och har en nära koppling till Eskilstuna, cirka 3 mil bort. Det är lätt att ta sig mellan de två städerna med bil, buss eller tåg, vilket gör det bekvämt att besöka Eskilstunas attraktioner och evenemang under din vistelse i Malmköping.

Hyr lägenhet i Malmköping

Rendering av flerbostadshus i Floradal Malmköping.

Malmköping är en välbesökt turiststad och tillika kommunens turistcentrum. Här finns aktiviteter för stora som små, året runt. Fem minuters promenad från centrum ligger Hosjön med bad, sandstrand, bryggor och hopptorn, grillplats, beachvollybollplan och äventyrsgolfbana.

För den äventyrslystne finns det också massor att göra i Malmköping. Ta en tur med Malmköpingståget, som tar dig på en resa genom den vackra Sörmlandsnaturen. Eller varför inte prova på fiske i någon av stadens många sjöar? För den som gillar att vandra finns det också flera vackra vandringsleder att utforska.

Malmköping är också känt för sin fantastiska mat och dryck. Här finns flera mysiga caféer och restauranger som serverar allt från traditionell husmanskost till moderna rätter med lokala ingredienser. Missa inte chansen att prova på några av stadens specialiteter, som den välkända Malmköpingskorven eller den populära Malmköpingsölen.

Kom och upptäck den här lilla juvelen i Sörmland – du kommer inte att bli besviken!

Hyra lägenhet i Malmköping via Slättö

Insidan av en lägenhet med fåtölj vid fönster och dekoration på fönsterkanten. Utsikt mot fält och skog under vintertid.

I Malmköping kan du hitta lugnet i vardagen utan att bo alldeles för långt från storstan. Natur och skog är alltid bara en kort promenad bort och närheten till städer som Flen och Eskilstuna gör att du enkelt kan pendla.

Om du vill hyra lägenhet i Malmköping kan du hitta din nya hyresrätt här hos oss. Vi utvecklar och förvaltar hyresrätter i Malmköping och många andra populära orter i hela Sverige. Kika bland våra kommande projekt eller befintliga lägenheter och skicka in en intresseanmälan redan idag. Du hittar hela hyresprocessen från intresseanmälan till kontraktsskrivning här. Våra hyreslägenheter håller en standard i världsklass och vi lägger stor vikt på service och trivsel.

Modal Trigger