Lediga lägenheter i  Nybro

Hyra lägenhet i Nybro

Nybro är känt och uppskattas för sin närhet till grönt och blått, det vill säga naturen, parker och sjöar. Nybro kommun har ett stort intresse för idrott- och föreningsliv där det idag finns över 300 aktiva föreningar. Även glaset är ett välkänt begrepp för orten. Här kan du finna lediga hyresrätter i Nybro just nu.

Bo nära grönska och sjöar

I denna ort finns det mycket grönska att njuta av. Här finner du också Glasriket som sedan 1700-talet är känt för en omfattande glasindustri i trakten. Nybro kommun är en del av det unika området Glasriket som funnits i flera hundra år. Kommunen erbjuder kulturhistoria, mängder av naturupplevelser och ett brett utbud av shopping samt övriga aktiviteter.

Om du ska hyra lägenhet i Nybro kommer du att ha tillgång till en härlig naturkänsla och ett brett utbud av friluftsliv. Orten har ett brett intresse för idrott- och föreningsliv och har idag över 300 aktiva föreningar för alla åldrar. Nybro har också lyckats nå framgång inom exempelvis ishockey där man spelar i de högre divisionerna i landet.

Vill du flytta till Nybro? Då ska du kika på att hyra lägenhet i Nybro via Slättö.

Hyra lägenhet i Nybro

Vill du bo i en ort med ett aktivt liv, många härliga grönområden och ändå ha all service du behöver nära till hands är Nybro för dig.

Vill du också flytta till Nybro? Du kan hyra lägenhet i Nybro via Slättö. Lägenheterna hyrs ut av ARC Fastighetspartner AB. Klicka här för att se lediga lägenheter just nu.

Modal Trigger