Lediga lägenheter i  Borgholm

Hyra lägenhet i Borgholm

I östra Småland, på Öland, ligger en av Sveriges mest charmiga städer: Borgholm. I Borgholm bor idag över drygt 10 000 invånare och är en välbesökt sommarstad. I staden anordnas aktiviteter och evenemang och det här är en fantastisk stad för alla.

Slättö bygger och förvaltar hyresrätter över hela landet. Via Slättö kan du hyra lägenhet i Borgholm och många andra svenska städer. Vi förvaltar både moderna hyreshus med smarta lösningar och väl genomtänkta planlösningar, samt äldre bestånd med sin charm. Vi lägger även stor vikt på vår kundservice och gör vårt yttersta för att våra hyresgäster ska trivas i våra hyresrätter.

Hyr lägenhet i Borgholm

Borgholm är en populär bad- och kurort sedan 1864. Den öländska luften ansågs speciell och välgörande vid tiden. Gäster från hela landet Strömmades dit via båtar mellan Borgholm och Stockholm. Turismen exploderade på Öland i samband med invigningen av Ölandsbron 1972. Sedan dess har Borgholm också fått sin plats på kartan och är en välbesökt och populär stad. I Borgholm utförs aktiviteter, konserter och evenemang året runt, främst sommartid. Exempelvis det välkända firandet av Kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli.

Bo med både stadskänsla och havsliv som granne

Om du ska hyra lägenhet i Borgholm kommer du att ha tillgång till en härlig naturkänsla, mysiga caféer och restauranger av hög klass. Hamnen är lättillgänglig med flera kajer där båtplatserna är minst sagt populära under sommartider.

Du bor dessutom nära havet där sol och bad alltid är en välkommen del av sommaren, exempelvis på Kapelludden eller Sjöstugan.

Vill du flytta till en av Sveriges charmigaste städer? Då ska du kika på att hyra lägenhet i Borgholm via Slättö.

Hyra lägenhet i Borgholm via Slättö

Vill du bo i en stad med ett aktivt liv, många härliga restauranger samt lugnet intill är detta staden för dig. De många evenemangen, samt de fina kulturarven i området, lockar många turister till Borgholm varje år och det är ofta de som först besöker staden som turister som väljer att flytta hit till slut.

Vill du också flytta till Borgholm? Du kan hyra lägenhet i Borgholm via Slättö. Titta på våra projekt eller befintliga lägenheter här och skicka in en intresseanmälan om du hittar en lägenhet du är intresserad av.

Modal Trigger