Rendering av bostadshus och parkering i kvarteret Vegabacken Vega.

Vegabacken

Vega – en ny stadsdel växer fram!

Vega är stadsdelen för dig som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här utvecklas en levande plats med blandad bebyggelse i natursköna omgivningar endast ett stenkast från alla bekvämligheter med service och handel. Kommunikationsförbindelserna är optimala och i Vega uppmuntras du till en hållbar livsstil. Boendestandarden är hög men det är framför allt din vardag som står i fokus. Möt den friska fläkten från skogen, stressa av med en kaffe från caféet eller ta dig en löprunda runt kvarterets grönområden.

I Vega utvecklar Slättö 232 välplanerade och hållbara hyresbostäder i storlekarna 1-4 rum och kök med ytor om 27-89 kvadratmeter. Fastigheten Vegabacken är idealt belägen intill både natur, stad och skärgård. Lämna en intresseanmälan så får du snart information om hur du går tillväga för att hitta din nya drömbostad i ett av Haninges mest attraktiva områden.

Anmäl ditt intresse längst ned på sidan för att erhålla information om projektet.

Lediga lägenheter publiceras och ansöks via HomeQ.

För att anmäla ditt intresse för en garageplats, vänligen kontakta oss via e-post på vegabacken@slatto.se

Lägenheter
27-89
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från
Rendering av bostadshus och parkering i kvarteret Vegabacken Vega.

Område och kvarter

Natur, stad och skärgård

I Vega finns flera gemensamhetsytor såsom torg, parker och grönområden vilka sammanlänkas av de välutbyggda gång- och cykelstråk som förbinder området med övriga delar av kommunen. Det är smidigt att ta sig till och från Vega, oaktat om du föredrar pendeltåg, buss eller bil. Våren 2019 öppnade en ny och modern pendeltågsstation som tar dig in till Stockholms stadskärna under 25 minuter. Tio minuter bort med cykel hittar du även Haninge Centrum med en uppsjö av butiker, restauranger och annan service.

Välplanerade och moderna bostäder

Våra bostäder uppförs med inspiration från den kringliggande naturen och som boende hos oss kan du förvänta dig en hög levnadsstandard med guldkant på tillvaron. Våra lägenheter finns i storlekar som passar alla. Från mysiga ettor på 27 kvadratmeter till större lägenheter med fyra rum och kök på ca 90 kvadratmeter. Gemensamt för alla lägenheter är vackra parkettgolv i samtliga rum, helkaklade badrum med tvättpelare och balkong i flera av lägenheterna.

I fastigheten har hyresgäster tillgång till rymliga förråd och barnvagnsrum. Utanför lägenheterna finns både cykelparkering samt garage där du kan hyra en av 90 tillgängliga parkeringsplatser.

Lika enkelt att ta sig in till stan som in i skogen – välkommen till Vega, Haninges nya mittpunkt!

Byggnaderna

Byggår2022
FörrådJa, i lägenhet
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsN/A
Cykelparkering/CykelrumJa/Ja
BilparkeringJa, 90 parkeringsplatser
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredband Ja, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, i flera lägenheter
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa (tvättpelare)
Golvvärme i badrumJa, i hela lägenheten
MikrovågsugnNej
DiskmaskinNej
ElIndividuell mätning och debitering
Varm- & kallvattenIndividuell mätning och debitering

Slättö i Haninge

Slättö står bakom flera moderna bostadshus i många orter över hela Sverige. Vi både utvecklar och förmedlar hyresrätter men samarbetar också med bostadsförmedlingar och bostadsmarknadsplatsen HomeQ för att göra förmedlingen av lägenheter extra smidig. Skapa ett konto på HomeQ redan idag och se var i landet vi har tillgängliga lägenheter som du kan anmäla intresse för.

Om du vill se våra aktuella och planerade projekt kan du klicka på länken nedan. Här hittar du både vårt projekt i Haninge och fastigheter på andra orter. Läs mer om samt anmäl intresse under vår projektsida.

Rendering av bostadshus med natur framför, i kvarteret Vegabacken i Vega.

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla uppdateringar med information om bland annat visningar och annan projektrelaterad information.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy

Modal Trigger