Klippudden – Kalmar

Hyresrätter i Kalmar

Välkomna till Kalmar, en kuststad med vackra vyer. Här erbjuds olika typer av hyresrätter. Allt ifrån centralt läge i Kalmar inne på ”Malmen” till charmiga parhus med naturen och lugnet runt knuten utanför Kalmar centrum. Klippudden Fastigheter är en av Kalmars största privata fastighetsägare med strävan att erbjuda en förvaltning med hög kvalité.

Längre ned på sidan finner du information om våra fastigheter, dess områden samt hur du söker en lägenhet.

Om du söker en lägenhet just nu är du varmt välkommen att kontakta ARC Fastighetspartner AB som hyr ut lägenheterna i beståndet på uppdrag av Klippudden Fastigheter.

Varmt välkommen att söka en lägenhet i Kalmar. Lägenheterna hyrs ut via ARC Fastighetspartner AB.

Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se 

Se lediga lägenheter här

Lägenheter
17-189
Kvadratmeter
1-5
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Hyresrätter för alla

I Kalmar förvaltar Slättö 499 hyresbostäder. Här finner du hyresrätter i olika storlekar samt runt om i hela Kalmar med omnejd. Du finner lägenheter från 17 till 189 kvadratmeter med 1 till 5 rum och kök. Fastigheterna är många från olika tidsepoker och innehar sin egen charm. Allt ifrån äldre 20-talshus med fina estetiska detaljer från Swedish Grace epoken till nya hus från 2000 talet och framåt med nyare design.

Om du planerar en flytt till eller inom Kalmar kan det vara en bra idé att lära känna stadens olika områden. Det må vara en mindre stad sett till yta men Kalmar har en god variation bland sina olika stadsdelar och områden. Nedan finner du vilka områden vi har fastigheter i just nu.

Områden i Kalmar

Malmen

I Kalmar city, i folkmun kallat ”Malmen”, bor du centralt med skolor, förskolor, restauranger och annan service endast ett stenkast bort. Kalmarsund och fina strövområden finns nära till hands.

Antal lägenheter: 130
På bilden: Kaggensgatan 1

Ängö

Ängö är ett centralt och populärt område med havet som granne. På 10 minuters promenad tar du dig in till centrala Kalmar med sitt fulla utbud av affärer, restauranger, nöjesliv och service. Ängö erbjuder ett lugnt och naturskönt område med en direkt närhet till havet, badmöjligheter och en fiskedröm intill Kalmarsund.

Antal lägenheter: 10
På bilden: Gripgatan 9

Stensö

På södra delen av centrala Kalmar finner du mysiga kvarter med många hus uppförda på 20-talet. Här bor du med härlig grönska omkring dig, mysiga smågator samt ett gott serviceutbud nära till hands. En kort promenad bort tar dig in till Kalmars stadskärna.

Antal lägenheter: 92
På bilden: Södra Vägen 7

Djurängen

Djurängen är ett trivsamt område med härliga omgivningar och vacker natur. Från Djurängen når du Berga centrum och Hansa med ett brett utbud av shopping samt service. Från området finns fina kommunikationer via cykelvägar och buss in till Kalmar centrum.

Antal lägenheter: 77
På bilden: Baltiska Vägen 5

Skälby

Ett trivsamt område med närhet till affär samt fina grönområden och utegym. En cykeltur om 10 minuter tar dig in till centrala delarna av Kalmar.

Antal lägenheter: 30
På bilden: Kungsgårdsvägen 29

Tegelviken

Ett lugnt och barnvänligt område sydväster om Kalmar centrum. I Tegelviken har du nära till badmöjligheter och vackra naturområden. Från Tegelviken finns goda kommunikationer in till centrum.

Antal lägenheter: 16
På bilden: Jungs Väg 16

Berga

Området med blandad bebyggelse av hyresrätter, bostadsrätter samt mycket fristående villor och småhus. Berga erbjuder bostäder i många kategorier samt närhet till skola, mataffär och promenadavstånd till natur och badplats.

Antal lägenheter: 62
På bilden: Siriusplan 25-85

Läckeby

Läckeby ligger ca 20 minuter norr om Kalmar och erbjuder en fin gemenskap i området. Promenadavstånd till förskola, skola, service och kommunikationer. Åbyskolan i området är mycket omtyckt och fick pris för detsamma av Kalmar kommun 2022.

Antal lägenheter: 52
På bilden: Åbygatan 12-52

Rockneby

Ett populärt område med goda kommunikationer in till Kalmar. Här bor du med närhet till skolor, affärer och charmiga caféer.

Antal lägenheter: 20 st
På bilden: Östra Dampegatan 5-11 & 10-32

Trekanten

Drygt 18 km från Kalmar finns Trekanten, en charmig tätort som har det mesta. Trekanten är ett populärt område med livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall med mera. Här finns även förskola samt skola. Goda kommunikationer till både Kalmar och Nybro med bil, buss och tåg.

Antal lägenheter: 11
På bilden: Ester Bagerska Väg 7-15

Lokaler

Slättö förvaltar ca 40 lokaler runt om i Kalmar inom dessa områden. Är du intresserad av en lokal eller har frågor angående detta går det bra att kontakta oss direkt på klippudden@slatto.se

Att anmäla intresse

Söker du lägenhet nu?

Hör av dig till ARC Fastighetspartner AB.

Kontaktuppgifer:
Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se

Du kan också anmäla ditt intresse via formuläret för att gå med i vår intressebank.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Välkommen att lämna din intresseanmälan idag.

Lämna din intresseanmälan


Modal Trigger