Fullerö

Välkommen till det grönskande bostadsområdet Fullerö Hage utanför Uppsala

I detta lugna och familjevänliga område utanför Uppsala har Slättö uppfört 137 hyresrätter. Här bor du med naturen som granne men samtidigt är Uppsala endast en kvarts bilresa bort.

I området planeras för skola, multiidrottshall, äldreboende och förskola. Upptåget har sin station i Storvreta, som finns på behagligtpromenad-/cykelavstånd från Fullerö hage.

Tåget tar dig in till Uppsala på ca 8 min samt till Arlanda på ca 35 min. I Storvreta finns även förskolor, grundskolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral samt restauranger, gym, apotek och ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Fullerö handel är en populär inredningsbutik med café som finns i närområdet. Vill man bada finns det även en badplats vid Fyrisån.

   Vänligen notera att våra bostäder i Fullerö Hage förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.

   Lägenheter
   35-116
   Kvadratmeter
   1-4
   Rum och kök
   kr
   Hyra från
   Karta av närområden till Fullerö Uppsala.

   Område och kvarter

   Med närhet till lugnet

   För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader. Det finns även möjlighet för dig som hyresgäst att hyra en parkeringsplats. Trevliga trapphus välkomnar dig till din nya hyresrätt och du kommer ha ett förråd i eller i närhet till din lägenhet.

   Fastigheten är omgiven av gröna ytor med gångvägar och blommande planteringar. En plats för möten, avkoppling, spring och lek.

   Hög och modern standard

   Projektet är uppfört i två moderna hus med lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Lägenheterna i Fullerö, Uppsala är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och varmluftsugn i köket.

   Alla lägenheter har även en ljus och öppen planlösning, genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och balkong eller uteplats.

   Byggnaderna

   Byggår2018
   FörrådJa, i lägenhet eller källare
   HissJa
   Barnvagnsrum Ja
   LekplatsJa
   CykelparkeringJa
   ParkeringJa
   Bilpool/CykelpoolNej
   TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

   Lägenheterna

   ParkettgolvJa
   BalkongJa
   Helkaklade badrumJa
   Tvättmaskin/torktumlareJa
   Golvvärme i badrumNej
   MikrovågsugnJa
   DiskmaskinJa
   ElIndividuell mätning och debitering
   VarmvattenIndividuell mätning och debitering

   Att anmäla intresse

   Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar, datum för uthyrningsstart och annan projektrelaterad information.

   Observera att intresseanmälans enda syfte är att sprida information kopplat till detta hyresobjekt – för bokning av en specifik lägenhet hänvisas du till vår projektsida hos HomeQ som finns tillgänglig högst upp på sidan under knappen Välj din lägenhet så snart uthyrningsprocessen har påbörjats.

   Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

   Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

   Lämna din intresseanmälan
   Slättös integritetspolicy


   Modal Trigger