Tallbohov

En ny stadsdel i Jakobsberg växer fram!

Tallbohov är en del av Södra Jakobsberg och ingår i utbyggnaden av den regionala stadskärnan Barkaby-Jakobsberg. Här finns mycket goda kommunikationer i form av flertalet busslinjer samt gångavstånd till pendeltåg. Den framtida förlängningen av tunnelbanans blåa linje kommer att öka kommunikationsmöjligheterna ytterligare. Ett stort utbud av handel och service finns i Barkarby och Jakobsbergs Centrum. Det sammanhängande grönområdet i Järvafältet ger enastående möjligheter till avkoppling och aktivitet.

Publicerade 3D-visningar visar lägenheternas interiör som är densamma i samtliga lägenheter.

Anmäl ditt intresse längst ned på sidan för att erhålla information om projektet och ha chans att få en lägenhet!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på Tallbohov@slatto.se 

Lägenheter
36-112
Kvadratmeter
1-5
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Frilufts- och familjeliv

De två flerfamiljshusen på fastigheten Jakobsberg rymmer totalt 126 hyreslägenheter. Parkering i garage under husen med 38 parkeringsplatser har en nedfart i fastighetens södra del och från garaget så nås lägenheterna via 5 trapphus med hissar. De två husen bildar två tysta gårdar där den ena gården utvecklas för odling och den andra för lek. Förskolan som ska utvecklas på angränsande fastighet i väster planeras stå färdig under 2024. Intill fastigheten löper ett gångstråk i nordlig riktning in i naturområdet som 50 meter från fastigheten passerar kommande bro till Barkarby Handelsplats.

Välplanerade och moderna bostäder

Våra bostäder uppförs med en modern touch och hög standard. Du som boende hos oss kan förvänta dig en hög levnadsstandard med guldkant på tillvaron. Våra lägenheter finns i storlekar som passar alla. Från mysiga ettor på 36 kvadratmeter till större fem rum och kök på ca 112 kvadratmeter. Gemensamt för alla lägenheter är det härliga ljusinsläppet genom fönsterpartier samt i de allra flesta lägenheter en trevlig balkong/uteplats. Lägenheternas golv består av en fin trestavsparkett samt vitmålade väggar och tak.

Kök
Köken har en modern touch med fina snickerier i vit kulör samt maskinell utrustning i form av diskmaskin, micro, spis med induktionshäll/ugn, kyl/frys samt spisfläkt. På golvet i köket återfinns parketten på golvet för en fin helhetskänsla i lägenheten samt ljusa vitmålade väggar.

Badrum
Lägenheternas badrum är helkaklade i med vita väggar och en fin grå nyans på golvet som bryter av. Gott om förvaring i form av en kommod med tillhörande spegelskåp. I badrummet återfinns också en dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till Tallbohov!

Byggnaderna

Byggår2024
FörrådJa, externa förråd
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsFinns i närheten
Cykelparkering/CykelrumJa/Ja
BilparkeringJa, garage under huset
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandInfo kommer (Fiber)

Lägenheterna

Golv3-stavs parkett
Balkong/UteplatsJa, de flesta har
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
MiljörumJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
VärmeIngår
El & Varm- & kallvattenIndividuell mätning och debitering

Slättö i Tallbohov

Slättö står bakom flera moderna bostadshus i många orter över hela Sverige. Vi både utvecklar och förmedlar hyresrätter men samarbetar också med bostadsförmedlingar och bostadsmarknadsplatsen HomeQ för att göra förmedlingen av våra lägenheter extra smidig. Skapa ett konto på HomeQ redan idag och se var i landet vi har tillgängliga lägenheter som du kan anmäla intresse för.

Om du vill se våra aktuella och planerade projekt kan du klicka på länken nedan. Här hittar du både vårt projekt i Vallentuna och fastigheter på andra orter. Läs mer om samt anmäl intresse under vår projektsida.

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att inte missa chansen att få hyra en lägenhet samt erhålla uppdateringar med projektrelaterad information.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy

Modal Trigger