Ett flerbostadshus med innergård och cykelställ.

Segelflygaren

Nya boendemöjligheter på Termikgatan i Örebro

På Södra Ladugårdsängen i Örebro ligger Segelflygaren, ett helt nytt bostadsområde som tidigare var stadens flygplats där segelflygare ofta började sina flygturer ovanför staden. Här har Slättö byggt 217 hyresrätter, från yteffektiva ettor upp till större fyror för barnfamiljer. Kvarteret har anammat sin historia som gammal flygplats och har idag intressanta gatunamn som bland annat Termikgatan och Kabingatan.

Slättös nya kvarter Segelflygaren ligger på just Termikgatan och här bor du både nära city i norr och grönområden i söder. Du kan enkelt ta dig in till centrala Örebro med cykel eller genom att ta en promenad längs med de fina gatorna. Lägenheterna är fullt utrustade, alla med egen balkong och genomgående parkettgolv. På innergården har de boende tillgång till ett gemensamt växthus där de kan odla grönsaker och blommor.

  • Ett flerbostadshus med innergård och cykelställ.
  • Flerbostadshus med bilväg och busshållplats framför, i Örebro.
  • Ett flerbostadshus med innergård och cykelställ.
  • Flerbostadshus med bilväg och busshållplats framför, i Örebro.

Du söker lättast en ledig lägenhet via lägenhetsväljaren nedan.

Notera att detta projekt förmedlas både via Slättös uthyrningsavdelning och HomeQ

Lägenheter
30-89
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från
Karta av närområden till Segelflygaren, Örebro.

Område och kvarter

Moderna och fullt utrustade lägenheter

De moderna lägenheterna på Termikgatan i Örebro finns i storlekar som passar alla. Från mysiga ettor på 30 kvadratmeter till större lägenheter med fyra rum och kök på ca 90 kvadratmeter. Gemensamt för alla lägenheter är att de har antingen lägenhet eller uteplats där du kan njuta av solen. Alla torra rum har vackra parkettgolv och badrummen är helkaklade med både tvättmaskin och torktumlare.

I det fullt utrustade köket finns energieffektiv diskmaskin och varmluftsugn för matlagning och bak. I fastigheten har hyresgäster tillgång till rymliga förråd och barnvagnsrum. Utanför lägenheterna finns både cykelparkering samt garage där du kan hyra en av 77 tillgängliga parkeringsplatser. Örebro är en relativt liten stad och du kan ta dig praktiskt taget överallt med cykel.

På innergården har Slättö byggt ett gemensamt växthus där hyresgästerna har möjlighet att att leva på så närodlade grönsaker som möjligt. Med en trevlig plats för grannar att samlas på skapas en gemenskap som leder till nya vänner och mer socialt umgänge.

Segelflygaren Örebro – Ett nytt bostadsområde nära stan

Endast två kilometer från centrala Örebro ligger Termikgatan där Slättös nya kvarter Segelflygaren erbjuder hyresgäster ett modernt boende nära naturen, bara ett stenkast från innerstan. I området finns gott om fina promenadstråk och cykelbanor som tar dig in till stan. På Södra Ladugårdsängen finns idag ca 3 000 nya bostäder, i flera olika boendetyper, och området har snabbt utvecklats till en attraktiv stadsdel.

Här finns hela fem förskolor, grundskola för klasserna F-6, en högstadieskola samt gymnasiet Tullängsskolan. Örebro universitet ligger ca 4 km bort och är lätt att ta sig till med både cykel och buss. Friluftsintresserade kommer att uppskatta att bo nära Sörbyskogen där du kan jogga på fler motionsspår.

Intill Södra Ladugårdsängen ligger äventyrsbadet Gustavsvik och Karlsdals ridanläggning. Segelflygaren ligger även nära till Sörbybackens aktivitetscenter med bland annat utegym, höghöjdsbana och fotbollsgolf. Friskis & Svettis har ett gym på gångavstånd från Segelflygaren. Södra Örebro är en perfekt plats att bo på för familjer där både barn och vuxna är aktiva.

Byggnaderna

Byggår2017
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandJa, TV Lagom och bredband 100/100 från Telia. Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElIndividuell mätning och debitering
VarmvattenIndividuell mätning och debitering

Slättö i Örebro

Slättö står bakom flera moderna bostadshus på många orter i Sverige. Vi både bygger och förmedlar hyresrätter. på flera orter i hela Sverige. Slättö samarbetar med bostadsmarknadsplatsen HomeQ för att göra förmedlingen av lägenheter extra smidig för dig som är intresserad av våra hyresrätter. Skapa ett konto på HomeQ redan idag och se var i landet vi har tillgängliga lägenheter som du kan anmäla intresse för just nu.

Slättö bygger trendiga och bekväma lägenheter i de attraktiva områden. Om du vill se våra aktuella och planerade projekt kan du klicka på länken Projekt. Här ser du både projekt i Örebro och i andra orter. Du kan läsa mer om samt anmäla intresse på fler av våra lägenheter på vår projektsida.

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla information om vilka lägenheter som finns tillgängliga i detta projekt. Vidare fås även instruktioner om hur du kommer i direktkontakt med Slättös uthyrningsavdelning som hjälper dig att finna den bostad som passar dig och dina behov allra bäst.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan
Slättös integritetspolicy


Modal Trigger