Kristineberg

En ny stadsdel i Vallentuna växer fram!

I Kristineberg, strax öster om Vallentuna centrum, utvecklar Slättö fyra fastigheter om totalt 126 lägenheter med ett parkeringsgarage samt en gemensamhetslokal. Vi utvecklar de första hyreslägenheterna i området, som är en ny stadsdel med bostäder, förskolor, skolor, lekplatser med mera.

Kristineberg blir ett hållbart område med en grön identitet. Här bor du med direkt närhet till naturen och stora rekreationsområden. Från Vallentuna centrum tar dig in till centrala Stockholm på ca 30 minuter med roslagsbanan och har mindre än 25 minuter till Arlanda.

Lämna en intresseanmälan för att få uppdateringar om när lägenheterna släpps för uthyrning samt hur du går tillväga för att hitta din nya drömbostad i Vallentunas nya kvarter!

Fler bilder publiceras inom kort!

Anmäl ditt intresse längst ned på sidan för att erhålla information om projektet och ha chans att få en lägenhet!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på kristineberg@slatto.se 

Lägenheter
33-62
Kvadratmeter
1-3
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Frilufts- och familjeliv

I Kristineberg kommer det finnas ett brett utbud med härliga grönområden och motionsspår runt Gävsjön och Roslagsleden. Det är också planerat för en skola samt förskola med intilliggande idrottsplats. Lekplatser planeras runt om i Kristineberg som förhoppningsvis blir ett välbesökt utflyktsmål för barn och föräldrar från hela kommunen.

Välplanerade och moderna bostäder

Våra bostäder uppförs med inspiration från den kringliggande naturen och som boende hos oss kan du förvänta dig en hög levnadsstandard med guldkant på tillvaron. Våra lägenheter finns i storlekar som passar alla. Från mysiga ettor på 33 kvadratmeter till tre rum och kök på ca 62 kvadratmeter. Gemensamt för alla lägenheter är det härliga ljusinsläppet genom fönsterpartier från golv till tak samt helglasade pardörrar ut till balkong/uteplats. Lägenheternas golv består av en fin vitbetsad ek samt vitmålade väggar och tak.

Kök
Köken har en modern touch med fina snickerier samt maskinell utrustning i form av diskmaskin, micro, spis/ugn, kyl/frys samt spisfläkt. På golvet i köket återfinns den vitbetsade eken för en fin helhetskänsla i lägenheten samt ljusa vitmålade väggar.

Badrum
Lägenheternas badrum är helkaklade i en fin sandfärgad kulör samt gott om förvaring i form av en kommod med tillhörande spegelskåp. I badrummet återfinns också en dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

Välkommen till Kristineberg, Vallentunas nya friluftsstad!

Byggnaderna

Byggår2024
FörrådJa, i lägenhet
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
Cykelparkering/CykelrumJa/Ja
BilparkeringJa, 50 garageplatser
Bilpool/CykelpoolJa
TV/bredbandInfo kommer

Lägenheterna

GolvVitbetsad ek
Balkong/UteplatsJa, i samtliga
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
MiljörumJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElInfo kommer
Varm- & kallvattenInfo kommer

Slättö i Vallentuna

Slättö står bakom flera moderna bostadshus i många orter över hela Sverige. Vi både utvecklar och förmedlar hyresrätter men samarbetar också med bostadsförmedlingar och bostadsmarknadsplatsen HomeQ för att göra förmedlingen av våra lägenheter extra smidig. Skapa ett konto på HomeQ redan idag och se var i landet vi har tillgängliga lägenheter som du kan anmäla intresse för.

Om du vill se våra aktuella och planerade projekt kan du klicka på länken nedan. Här hittar du både vårt projekt i Vallentuna och fastigheter på andra orter. Läs mer om samt anmäl intresse under vår projektsida.

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att inte missa chansen att få hyra en lägenhet samt erhålla uppdateringar med projektrelaterad information.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy

Modal Trigger