Utsida av flerbostadshus med parkering framför, i Floradal Malmköping.

Floradal

Floradal – bekvämt och centralt boende mitt i Malmköping

Välkommen till Malmköping – orten som ligger på lagom avstånd till det mesta. 15 km norr om Flen, i anslutning till riksväg 53 och riksväg 55 och endast 10 mil från Stockholm.

På Trädgårdsgatan i centrala Malmköping, med all nödvändig service runt knuten, hittar du Floradal. Det handlar om 37 nyproducerade hyresrätter med öppna ytor och generösa ljusinsläpp fördelat på två bostadshus: Azalean (Hus A) och Begonian (Hus B). Varje hus har tre våningsplan och majoriteten av lägenheterna har också balkong eller terrass där du kan njuta av härlig kvällssol. Här kan både barnfamiljer, par och singlar bo och trivas.

I nybyggda Floradal kan du välja mellan lägenheter från 26-69 kvadratmeter med 1 till 3 rum och kök, samtliga med ljusa, fräscha ytskikt, välplanerade kök, helkaklade badrum och ett lugnt läge centralt i Malmköping.

  • Område med flerbostadshus och parkering i Malmköping.
  • Insidan av en lägenhet med fåtölj vid fönster och dekoration på fönsterkanten. Utsikt mot fält och skog under vintertid.
  • Område med flerbostadshus och parkering i Malmköping.
  • Insidan av en lägenhet med fåtölj vid fönster och dekoration på fönsterkanten. Utsikt mot fält och skog under vintertid.

Just nu erbjuder vi en hyresrabatt vid tecknande av nytt hyresavtal!

Intresserad av en lägenhet?
Har du frågor om uthyrning eller är intresserad av en lägenhet i Malmköping? Skicka oss ett mejl genom att klicka här!

Mer information om Malmköping finner du här.

Lägenheter
26-69
Kvadratmeter
1-3
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Orten med valmöjligheter

Malmköping är Flen kommuns näst största tätort och en pittoresk handels- och turistort med en intressant historia. Här finns för-, låg-, mellan- och högstadieskola, daghem samt fritidshem, men också faciliteter som vårdcentral, tandläkare, äldreboende, apotek, bibliotek, bank, livsmedelsaffärer, specialaffärer, restauranger, hotell, systembolag och laddstolpar för elbilar.

Varje år arrangeras två stora marknader, Gammaldags Malmköpings Marknad samt Malma Marken som är en stor händelse och lockar nyfikna besökare. I Malmköping finns även Sveriges Spårvägsmuseum.

Malmköping är en välbesökt turiststad och tillika kommunens turistcentrum. Här finns aktiviteter för stora som små, året runt. Fem minuters promenad från centrum ligger Hosjön med bad, sandstrand, bryggor och hopptorn, grillplats, beachvollybollplan och äventyrsgolfbana. Alldeles intill ligger en fyrstjärnig året-runt-öppen camping. Sörmlandsleden passerar intill campingen och lockar vandringsentusiaster i skaror.

Idrottslivet i Malmköping är starkt och erbjuder bland annat fotboll, innebandy, gymnastik och tennis. Och på sommaren kan man spela boule på egen hand eller i organiserad form. Och på vintern, då slår Malmabacken upp portarna och erbjuder härlig utförsåkning med liftar och flera nedfarter.

En plats som andas historia

Malmköping andas historia. På museet Malmahed syns den militära epoken, köpingens historia och arkeologi samt Malma Heds tid som gymnastik- och barnlägerplats. Hembygdsreservatet består av de två gårdarna Malma Rusthåll och Kronolänsmansbostället. Här finns bland annat Sörmlands soldatregister med fakta om knektarna som varit knutna till regementet.

Byggnaderna

Byggår2021
FörrådJa
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsNej
CykelparkeringJa
BilparkeringNej
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandHyresgäst tecknar eget avtal

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, majoriteten av lägenheterna
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareFörberett
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinNej
ElIndividuell mätning och debitering
Varmvatten Individuell mätning och debitering

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat visningar och annan projektrelaterad information.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy

Modal Trigger