Norrköping

Charmiga hyresrätter i Norrköping

Välkommen till Norrköping – här erbjuder vi hyresrätter i attraktiva lägen.

Slättö äger och förvaltar 12 fastigheter i centrala delarna av Norrköping. Vi förvaltar både lägenheter, lokaler, restauranger, kontor och tillhörande parkeringar. Fastigheterna är belägna i olika delar av staden innanför Norrköpings kända ”Promenader” – som var för sig har sin egen charm.

Längre ned på sidan kan du läsa om de områden där våra fastigheter är belägna, samt via knapparna nedan komma vidare till att utföra en generell intresseanmälan till vår intressebank, alternativt kika på aktiva annonser under sök lägenhet här.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet nu?

Tryck på ”SÖK LÄGENHET HÄR” för att finna aktuella lediga lägenheter.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet senare?

Tryck på ”INTRESSEANMÄLAN” och utför en generell intresseanmälan till Slättös fastigheter i Norrköping. Då är du registrerad i vår intressebank.

Har du andra frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss på norrkoping@slatto.se

Lägenheter
18-132
Kvadratmeter
1-5
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Orten med valmöjligheter

Om du planerar en flytt till eller inom Norrköping kan det vara en bra idé att lära känna stadens olika områden. Det må vara en mindre stad sett till yta men Norrköping har en god variation bland sina olika stadsdelar. Nedan finner du vilka områden vi har fastigheter i just nu.

Områden i Norrköping

Kneippen

Ett populärt område med blandad bebyggelse av villor och flerbostadshus. Här återfinns grönskande promenadstråk med vackra miljöer. Motala Ström har du inpå knuten. Kneippen erbjuder en lugn och trygg miljö och du tar dig med enkelhet in till centrum och tågstation med cykel eller spårvagn.

Norr

Norr, också kallat ”Nordantill”, gränsar till Motala Ström och ligger i ett centralt läge intill Norra Promenaden och Drottninggatan. Här bor du centralt med närhet till serviceutbud, uteliv, campus, tågstation och övrig citykärna. Grönområden finns också intill i form av exempelvis Folkparken.

Haga

Haga är en stadsdel i nordvästra delen av Norrköping och gränsar till Enebymo, Marielund, Ingelsta, Lagerlunda samt Himmelstalund. Haga erbjuder ett lugnt bostadsområde med mycket grönska omkring sig. Du tar dig enkelt med cykel, buss eller spårvagn in till Norrköpings centrala delar.

Oxelbergen

På gränsen till Östra Promenaden finner du Oxelbergen. Området gränsar även till Ljura, Sylten och Risängen. I Oxelbergen erbjuds mycket grönska där du bor lugnt och tryggt med cykel- och gångavstånd till Norrköping city.

City

I stadsdelen City, även kallat ”Berget”, bor du centralt med skolor, förskolor, restauranger och annan service endast en stenkast bort. Här har du också nära till Idrottsparkens publikfester där ”Peking” har sin hemmaplan.

Söder

På södra änden av Drottninggatan finner du stadsdelen Söder. Här finns Stadsbiblioteket samt Norrköpings Konstmusem längs Södra promenaden bland annat. På Söder bor du med härlig grönska omkring dig genom parkerna Vasaparken och Nelinsparken, men ändå i ett centralt läge.

Lokaler

Vi förvaltar ca 20 lokaler runt om i centrala Norrköping inom dessa områden. Är du intresserad av en lokal eller har frågor angående detta går det bra att kontakta oss direkt på norrkoping@slatto.se

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat lediga lägenheter eller andra erbjudanden. Söker du lägenhet just nu finner du aktuella lediga lägenheter under ”sök lägenhet här” längst upp på sidan.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan

Slättös integritetspolicy


Modal Trigger