Linköping

Hyresrätter i Linköping

Välkommen till Linköping – här erbjuder vi hyresrätter i attraktivt läge.

Slättö äger och förvaltar en fastighet i Linköping på Gamla Tanneforsvägen 80 och 82 A-B. Lägenheterna är centralt belägna med ca 10-15 minuters promenad från Linköpings centralstation. Här bor du i ett etablerat bostadsområde med service nära till hands. På fastigheten finns också parkeringsplatser, garage samt förråd att hyra.

Via knapparna nedan kan du komma vidare till att utföra en generell intresseanmälan till vår intressebank, alternativt kika på aktiva annonser under sök lägenhet här.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet nu?

Tryck på sök lägenhet här för att finna aktuella lediga lägenheter. Lägenheterna förmedlas via HomeQ.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet senare?

Tryck på intresseanmälan och utför en generell intresseanmälan till Slättös lägenheter i Linköping. Då är du registrerad i vår intressebank.

Har du andra frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss på linkoping@slatto.se

Lägenheter
27-75
Kvadratmeter
1-3
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Tannefors

Tannefors är ett av Linköpings mest attraktiva bostadsområde, beläget strax öster om centrum intill Stångån. I området finns gott om service med butiker, apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger och samtidigt med närhet in till Linköpings stadskärna samt centralstation.

Att anmäla intresse

Anmäl ditt intresse för att erhålla framtida uppdateringar med information om bland annat lediga lägenheter eller andra erbjudanden. Söker du lägenhet just nu finner du aktuella lediga lägenheter under ”sök lägenhet här” längst upp på sidan.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Lämna din intresseanmälan


Modal Trigger