Klippudden – Nybro

Hyresrätter i Nybro

Välkommen till Nybro, en ort känd för Glasriket samt närheten till blått och grönt, det vill säga naturen, parker och sjöar. Nybro kommun har också ett stort fokus på idrott- och föreningsliv där det idag finns över 300 aktiva föreningar. Här kan du hitta ditt nya hem med närhet till natur och friluftsliv.

Här bor du i norra Nybro, endast 1 km från Nybro centrum. Det finns goda kommunikationer med busshållsplats ca 200 meter bort och påfart till RV 31 precis intill fastigheten. Tågstationen är belägen i Nybro centrum med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Kalmar.

Om du söker en lägenhet just nu är du varmt välkommen att kontakta ARC Fastighetspartner AB som hyr ut lägenheterna i Nybro på uppdrag av Klippudden Fastigheter.

Varmt välkommen att söka en lägenhet i Nybro. Lägenheterna hyrs ut via ARC Fastighetspartner AB.

Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se 

Se lediga lägenheter här

Lägenheter
41-124
Kvadratmeter
1-5
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Hyresrätter för alla

Här bor du du nära till rekreationsrika grönområden, skolor och samtidigt tar du dig snabbt till centrum, cirka en och en halv kilometer bort. Med bil har du knappt fyra minuters restid från bostaden till torget. Här finner du hyresrätter med olika storlekar och hyror. Du finner lägenheter från 41 till 124 kvadratmeter med 1 till 5 rum och kök. På fastigheterna finns gott om parkeringsmöjligheter samt lekplatser och aktiva val i utemiljöerna.

De flesta lägenheter har parkettgolv i vardagsrummet och merparten med kaklade väggar i badrum. I fastigheterna finns tvättstuga, förråd, cykelförråd samt trevliga innergårdar med grillmöjligheter, grönska samt lekplatser.

Om du planerar en flytt till eller inom Nybro är du varmt välkommen att söka lägenhet här.

Att anmäla intresse

Söker du lägenhet nu?

Hör av dig till ARC Fastighetspartner AB.

Kontaktuppgifer:
Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se

Du kan också anmäla ditt intresse via formuläret för att gå med i vår intressebank.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Välkommen att lämna din intresseanmälan idag.

Lämna din intresseanmälan


Modal Trigger