Klippudden – Borgholm

Hyresrätter i Borgholm

Välkommen till Borgholm, en av Sveriges mest charmiga platser i östra Småland, på Öland. I Borgholm bor idag över drygt 10 000 invånare och är en välbesökt sommarstad. I staden anordnas aktiviteter och evenemang och det här är en fantastisk stad för alla.

Längre ned på sidan finner du information om våra fastigheter, dess områden samt hur du söker en lägenhet.

Om du söker en lägenhet just nu är du varmt välkommen att kontakta ARC Fastighetspartner AB som hyr ut lägenheterna i beståndet på uppdrag av Klippudden Fastigheter.

Varmt välkommen att söka en lägenhet i Borgholm. Lägenheterna hyrs ut via ARC Fastighetspartner AB.

Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se 

Se lediga lägenheter här

Lägenheter
39-120
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Hyresrätter för alla

I Borgholm förvaltar Slättö 98 hyresbostäder. Här finner du boenden i olika storlekar med olika läge i Borgholm. Lägenheterna är från 39 till 120 kvadratmeter med 1 till 4 rum och kök. Fastigheterna är från olika tidsepoker och innehar sin egen charm.

Om du planerar en flytt till Borgholm kan det vara en bra idé att lära känna staden. Det må vara en mindre stad men Borgholm har en god variation bland sina olika områden. Nedan finner du våra olika fastigheter i Borgholm.

Våra fastigheter

Åkaren 25 & 26

På Markgatan 21-33 bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till matbutik och närservice. På fastigheten finns separata byggnader med förråd samt tvättstuga som är väl tilltagna.

Antal lägenheter: 42
På bilden: Markgatan 21-33

Verdandi 5

Centralt i Borgholm precis intill vattnet, på Södra Långgatan 2. Här förvaltar vi 36 lägenheter samt 8 kommersiella lokaler i bottenplan i bästa läge. Om du önskar bo i Borgholm med vattnet som närmsta granne samt fina promenadstråk, är detta huset för dig.

Antal lägenheter: 36
På bilden: Södra Långgatan 2

Kamelen 6

Här bor du mitt i Borgholm med närhet till allt. Utanför dörren finner du Borgholms fina gågator och den charm som staden erbjuder. Fastigheten har 15 lägenheter samt 5 lokaler för kommersiell verksamhet i bästa läge.

Antal lägenheter: 15
På bilden: Badhusgatan 7

Lokaler

Slättö förvaltar 13 lokaler runt om i Borgholm med bästa läge. Är du intresserad av en lokal eller har frågor angående detta går det bra att kontakta oss direkt på klippudden@slatto.se

Att anmäla intresse

Söker du lägenhet nu?

Hör av dig till ARC Fastighetspartner AB.

Kontaktuppgifer:
Telefon: 010-551 47 00
Mejl: hyresratt@arcfast.se

Du kan också anmäla ditt intresse via formuläret för att gå med i vår intressebank.

Genom att lämna en intresseanmälan godkänner du att Slättö sparar dina kontaktuppgifter i syfte att kunna delge dig relevant information. Läs mer om hur vi skyddar din integritet här.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig längst ned i de utskick du mottagit från oss.

Välkommen att lämna din intresseanmälan idag.

Lämna din intresseanmälan


Modal Trigger