Brogårdstaden

Brogårdstaden i Upplands-Bro - Som på landet, men nära staden

Vänligen notera att denna fastighet ägs och förvaltas av Fastighets AB Balder.

Vänligen notera att denna fastighet ägs och förvaltas av Fastighets AB Balder.

Lägenheter
24-90
Kvadratmeter
1-4
Rum och kök
kr
Hyra från

Område och kvarter

Ett stort kvarter med småstadskänsla

Brogårdstaden har utvecklats till ett hemtrevligt och levande kvarter med 651 bostäder om 1–4 rok på 24–90 kvadratmeter. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller uteplats.

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Kvarteret har promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området är det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek.

Bo både snyggt och bekvämt

Oavsett om du bor litet eller stort i kvarteret Brogårdstaden har du en välplanerad bostad med bekvämligheter som förenklar din vardag. Köket från Marbodal ger dig gott om plats för både förvaring, middagsstök och bullbak.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, badrummet är helkaklat med duschvägg i glas och egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Dessutom har du tillgång till tvättstuga.Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats där du kan dricka kaffe i solen.

Byggnaderna

Byggår2020
FörrådN/A
HissJa
Barnvagnsrum Ja
LekplatsJa
CykelparkeringJa
ParkeringJa
Bilpool/CykelpoolNej
TV/bredbandFast månadskostnad

Lägenheterna

ParkettgolvJa
BalkongJa, eller uteplats
Helkaklade badrumJa
Tvättmaskin/torktumlareJa
Golvvärme i badrumNej
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
ElEnskild mätning och debitering
VarmvattenEnskild mätning och debitering

Att anmäla intresse

Modal Trigger